Thuis

Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd

Bedrijfprofiel

Het Metaalproducten Co.Ltd van Qingdao Nieuwe Taosheng foundate in het Jaar van 1998 met 160 arbeiders .located in Qingdao-Stad, Shandong-Provincie China, en dicht bij de grootste haven van Qingdao-Zeehaven.

Wij zijn dicht aan de Qingdao-Luchthaven 30 minuten door auto.

De fabriek behandelt een gebied van 10.000 vierkante meters en zijn architecturaal gebied is 5.000 vierkante meters. Het heeft meer dan 160 personeelsleden, met inbegrip van 5 ingenieurs, 15 gespecialiseerde Technician.Two-smeedstukworkshops, één vormworkshop. Onze ingenieur kan de tekening door CAD, solidworks aan het berekenen van het gewicht van de tekening ontwerpen.

Ons hoofdzakelijk materiaal is: 1000T/630T/400T/300T/160T smeedstukmachine, luchthamer die, het verwarmen oven, rollende machine, machine, het vernietigen machine etc. onttrekken. Ook heeft Onze fabriek verhouding met thermische behandelingsfabriek, malende fabriek en de galvaniserende installatie, kwaliteit kan genietend van goede reputatie in wereldmarkt.

Wij zijn professionele fabriek en Fabrikant om optuigenhardware, stroommontage, beton vormt hardware, landbouw antihageltoebehoren, het afgietsel van de aluminiummatrijs en andere OEM enz. te maken, die van smeedstuk, het stempelen, het machinaal bewerken en het gieten worden gemaakt

en ook hebben wij lassenmachine en CNC die workshop machinaal bewerken om meer proces Hoofdproducten te doen bestaat Poleline van de Bouw Concrete Producten (rolstaaf, roltussenvoegsel, rolband, rolkegel, hefboom, noot, plaat, steigertoebehoren, voetanker, opheffend anker) uit toebehoren, Powerline montage (als ankerstaaf, het anker van de grondschroef, geen staaf van het moersleutelanker, schroefanker, de staaf van het schroefanker, schroefstapel), antihageltoebehoren (draadspanner, die klem, draadofferte, de draadkabel verankeren van de draadkraag, draadbundel, anti netto hagel, de klem van het draadanker, draadbrancard), Monterend hardware (sluiting, spanschroef, en draad kabelklem) andere OEM punten.

Ons hoofddoel is onze fabriek aan een internationaal OEM bedrijf te ontwikkelen


Onze Dienst, Uw Veiligheid“, „Klanten eist, Onze Achtervolging. Het meest geschikte product en de pragmatische diensten Verlenen is onze overtuiging.

KWALITEIT, EERLIJKHEID, EFFICIENCY EN DE DIENST. Oprecht wenssamenwerking op lange termijn tussen u en ons. Onthaal aan onze fabriek voor een bezoek.

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

Het verhaal van Qingdao Nieuwe Taosheng

 

Qingdao Nieuwe Taosheng werd opgericht in 1998 hoofdzakelijk bezet in de productie en de verwerking van Optuigenhardware, Bouwconstructieoem hardware, de hardware van de Machtslijn, OEM punten. Sinds 2011, heeft het bedrijf de tendens van ontwikkeling gevolgd, het recht verkregen zaken in te voeren en uit te voeren, begon in de buitenlandse handelsuitvoer van Ling-montage en OEM metaalproducten in dienst te nemen. Sinds 2014, besliste het bedrijf de originele enige productstructuur te breken, begon te impliceren en onderzoek en ontwikkeling van de gesmede producten van de machtsmontage, en bereikte succes. In 2015, klemde het bedrijf de ontwikkelingskans aan de delen van de autotractie aangezien dicht het uitgangspunt, een reeks nieuwe producten, en toegang tot de octrooien van het verwante productenontwerp ontwikkelde. Vandaag, integreert de productdiversificatie van nieuwe taoshengnadruk van Qingdao op de uitvoer en de diensten, en constant geografische voordelen, om ons eigen potentieel te onderzoeken, versterkt de handel en QC team voor de wereldmarkt om de geschiktste handelsdiensten te verlenen.

Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd Qingdao Taosheng Hardware Products Co., Ltd
1 2 3 4 5 6 7
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : NTS

Aantal werknemers : 150-~200

Opgericht Jaar : 2005

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Het Anker van de aardegrond voor verkoop Van goede kwaliteit Het Anker van de aardegrond voor verkoop
De Montage van de machtslijn

5/8 " x6ft Gesmede van het Ankerstaven van het Vingerhoedjeoog het Ankerstaaf voor de Montage van de de Hardwarelijn van de Machtslijn

Ankers van de zink de Verf Gegalvaniseerde Grond, Hete Ondergedompelde Gegalvaniseerde het Ankerstaaf van het Vingerhoedjeoog

Q235 Materiële Gesmede de Montageiso Certificatie van de Machtslijn en Casted-Oognoot

het gegalvaniseerde staal smeedde ovale oogbout voor de montage van de machtslijn

Bouwbevestigingsmiddelen

De duurzame van de het Staalsteiger van de de Bouwbevestigingsmiddelen Gesmede Noot Regelbare Hoofdhefboom van U

De hoge Staaf van de de Bekistingsrol van de Koolstofstaal Geprefabriceerde Trekstang voor Bouwconstructie

Twee Gatenanker Toebehoren van de de Bouwbekisting van de Bouwbevestigingsmiddelen 2.5T

Metaal de Bouwbevestigingsmiddelen 1/2“ Rolbout met Rolband en Rolwasmachine

Het Anker van de aardegrond

Het poeder bedekte Gegalvaniseerde Aardeankers/het Gemalen Materiaal van het Schroefanker Q235 met een laag

Schroeftype Grondankers/Spiraalvormige Schroefankers 10000 Ft/Lb-de Macht van de Contactdoosaandrijving

Beverige Raadszaal van de het Anker Gelaste Compensatie van de Aardegrond het Oogvorm 3ft - 6ft Lengte

Het gelaste Oog smeedde het Anker van de Aardegrond/Spiraalvormige Schroef het Materiaal van het AnkersKoolstofstaal

Vraag een offerte aan

E-Mail | Sitemap

Privacy Policy China Goed Kwaliteit Bouwbevestigingsmiddelen Leverancier. Copyright © 2018 - 2020 building-fasteners.com. All Rights Reserved.